Mesoéclat

Den ABSOLUT BEDSTE BEHANDLING TIL DIG, SOM IKKE ER TIL BOTOX ELLER KIRURGI.

Suveræn til løft af rynket hud, sammentrækning af grovporet hud samt til lidt grå, glemt hud, som trænger til at blive kickstartet og strammet op. Mesoéclat fra meseostetic kan anvendes som enkeltbehandling eller som en kur, og er en meget populær behandling.

Men det er ikke “bare lige” at få en Mesoéclat – dette er en klinisk behandling, og må på ingen måde sammenlignes med en almindelig klassisk behandling med frugtsyre.

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN?
Vi indleder altid med en konsultation, hvor vi laver en hudanalyse for at vurdere behovet. Under selve peelingen vil huden prikke og føles varm; der bruges en vifte til at køle med. Huden vil herefter føles varm i 5 min. – du får en skøn, kølende og fugtbindende maske på, mens du ligger og slapper godt af. Behandlingen afsluttes med højeste solfaktor creme – spf 50. Du må ikke gå i sauna, tage sol, tage i svømmehallen eller påføre make-up 12 timer efter behandlingen.

EFTER BEHANDLINGEN
Huden vil først føles lidt stram efter behandlingen. Derefter kan der forekomme lidt afskalning cirka 3 dage efter behandlingen. Vi anbefaler, at du får behandlingen onsdag eller torsdag, da den eventuelle afskalning så hovedsageligt vil foregå i weekenden. Huden vil i denne periode se mere rynket ud. Det skyldes naturligvis det lag af døde hudceller, huden vil af med. Pigmentpletter kan blive mere brune under afskalningen, hvilket blot betyder, at du som sidegevinst får dem lysnet; den brunere farve er igen blot et tegn på at afskalningen virker.


ER BEHANDLINGEN SIKKER?
Ja, Mesoeclat er sikkert. Dette produkt er lavet af et af verdens førende forskningssteder inden for biomedicinsk hudpleje. Alt er med CE mærkat og godkendelsesnummer, og du kan være sikker på, at behandlingen udføres korrekt.

VARIGHED
Behandlingen varer 45 min.