SKØN behandlinger

Hos SKØN skræddersyes alle ansigtsbehandlinger, til hvert enkelt behov og ønsker. Produkterne tilpasses din hudtype og hudtilstand, så vi opnår det bedste resultat.

Ansigtsbehandlinger

Forkæl din hud med en afslappende og rensende ansigtsbehandling hos SKØN.
Læs mere om de forskellige ansigtsbehandlinger her.
Læs mere

Diamantslibning

Diamantslibning også kaldet MicroDermabrasion er en dybdegående effektiv peeling, som blidt fjerner det yderste tørre hudlag.
Læs mere

Oxygenbehandling

En anti-age behandling, som arbejder i hudens dybere lag. Behandlingen genopretter hudens fugtbalance, og aktiverer hudens kollagene og elastine fibre.
Læs mere

Cosmelan Behandling

Pigmentforandringer og ujævn hudfarve kan være til stor gene for både mænd og kvinder. Studier viser, at pigmentfejl får huden til at se 10-15 år ældre ud, også selvom der ikke er synlige rynker og linjer.
Læs mere

Acnelan Behandling


Acnelan acne solution fra Mesoestetic er den mest fuldendte, aktuelle behandling af acne på det kosmetisk-medicinske marked i dag.
Læs mere

MicroneedlingMicroneedling er en fantastisk behandling, der udglatter linjer & rynker, forfiner hudstrukturen og meget mere.
Læs mere

Mesoéclat

Suveræn til løft af rynket hud, sammentrækning af grovporet hud samt til lidt grå, glemt hud, som trænger til at blive kickstartet og strammet op.
Læs mere

Vipper & Bryn

Hos SKØN tilbydes en række behandlinger til vipper og bryn. Farve og form af bryn og vipper er med til at indramme ansigtet, og give et flot udtryk.
Læs mere

Voks


Effektiv og skånsom fjerning af alle typer hår. Resultatet holder i op til 4-6 uger, alt efter hårenes vækstfase.
Læs mere

Gavekort

Du kan købe gavekort online eller kontakte mig, hvis du gerne vil afhente det i klinikken.
Køb gavekort